Web Designers
WELKOM BIJ VOLLEYBALVERENIGING SIMOKOS
Trainen tijdens de herstvakantie
19-10-2017 18:54

Komende week, tijdens de herstvakantie, gaan de trainingen voor alle teams en groepen gewoon door (met uitzondering van de CMV)!

MADJOE MC4 tegen SIMOKOS MC2 op 7 oktober 2017 in de DRECHT
16-10-2017 21:34

Het was een spannende wedstrijd in de drecht waarbij uiteindelijk Simokos aan het langste eind trok.
Voor het verslag klik MADJOE MC4 tegen SIMOKOS MC2 op 7 oktober 2017 in de DRECHT

De Voordelen van een Lidmaatschap van NeVoBo
12-10-2017 18:29

SIMOKOS heeft er voor gekozen om het beheer van spelerspassen centraal, bij Simon Manshanden, te beleggen. Hierdoor is het mogelijk om controle te kunnen houden op de juistheid en volledigheid van het “passenbestand”.
Voor aanvang van het seizoen 2017/2018 zijn er voor SIMOKOS bijna 90 nieuwe NEVOBO passen uitgegeven (nieuwe aanmeldingen en vervanging van verlopen passen). De nieuwe passen worden door de NEVOBO naar het centrale punt verzonden. Bij elke nieuwe pas hoort een aanbiedingsbrief van de NEVOBO. In die brief staat o.a. informatie over de voordelen van het lidmaatschap. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van de inhoud van de brief kennis te nemen is een voorbeeld hierna opgenomen:

De Voordelen van een Lidmaatschap van NeVoBo

Benefiet Volleybaltoernooi
12-10-2017 18:26


Op zaterdag 25 november 2017, vanaf 19:30 uur, organiseert volleybal vereniging The Setfighters een benefiet volleybaltoernooi. Dit jaar gaat de opbrengst van het toernooi naar de slachtoffers van Sint Maarten voor de wederopbouw van het land.

Het toernooi is bedoeld voor volleyballers en niet volleyballers. Er worden verschillende poule indelingen gemaakt, zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen en dat iedereen op deze manier zijn steentje kan bijdragen.

Kosten toernooi: 60 euro (voor hele team)

Locatie: Sporthal Zaanlands West, Nieuwendamstraat 2 in Zaandam

Opgeven kan via: www.setfighters.nl.

Na de aanmelding krijg je een bevestigingsmail met aanvullend vragen via een link (o.a. niveau), zodat wij het toernooi soepel kunnen laten verlopen.

Tot 25 november!

Toernooi commissie van The Setfighters

Week van de Scheidsrechter
10-10-2017 11:14

Vanaf zaterdag 7 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter.

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Alle verenigingen en/of teams worden opgeroepen één keer in het seizoen de official in het zonnetje te zetten en te bedanken. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen!

Dus namens iedereen van Simokos willen we graag alle scheidsrechters die zich iedere week weer inzetten om de wedstrijden goed te laten verlopen hartelijk bedanken! Zonder jullie geen wedstrijden!

 

 

Copyright Simokos 2017
Website door Amnius