Web Designers
De Nieuwe Generatie

        Wie zijn De Nieuwe Generatie?

Santhosh, Lizanne, Wessel, Ferdy en Yacintha; de 'bestuurs'leden van 'De Nieuwe Generatie'! Met als doel de clubliefde van jeugd van Simokos te laten groeien en ze hierdoor als vrijwilliger binnen de club actief te krijgen, om zo de toekomst van Simokos te waarborgen, organiseert De Nieuwe Generatie verschillende activiteiten. Het SportGala van 2016, hun eerste verrichting, was een groot succes en zal men zich zeker nog lang heugen!

‘We zien nu dat veel jeugdleden meteen actief worden binnen de club. Ze worden hulptrainer, halen hun VT2 en zijn bereid bij activiteiten te helpen. Wij zijn allemaal kinderen van de club, daarom willen we ons inzetten voor de toekomst van Simokos. Ook al gaan we ooit ergens anders spelen, de band die wij met Simokos hebben blijft.... Over twintig jaar zitten onze kinderen in de Nieuwe Generatie, wij zullen onze clubliefde op hun overbrengen.’

 

 

       Aankomende activiteiten

Nightlife

Oude tijden weer herleven, wie wilt dit niet? Het oude nachttoernooi wordt in een nieuw jasje gestoken, genaamd 'Nightlife'. De nacht van 25-26 maart staat in het teken van volleybal en gezelligheid, dus schrijf je snel in via de.nieuwe.generatie@hotmail.com en doe mee! Inschrijven mag vanaf 18 jaar of senioren-/recreanten spelend met een teamnaam en poule, waarbij keuze uit wakker, half-slapend of slapend.

Groetjes,

De Nieuwe Generatie

Copyright Simokos 2018
Website door Amnius